Mantolama Fiyatları


Mantolama Yapıştırıcı Fiyatı  25 kg  6,50 tl

TANIMIIsı yalıtımında,polistiren sert köpük ve levhaların sıvanmasında kullanılan çimento esaslı, polimer katkılı sıvadır.
UYGULAMA ALANLARI 
• Tuğla, gaz beton, beton, brüt beton gibi yüzeylerde levhaların sıvanmasında, 

• Mantolama yapılacak yüzeylerde levhaların sıvanmasında kullanılır.


Mantolama Sıvası Fiyatı  25 kg 6,85  tl

TANIMI
Çimento esaslı, polimer katkılı, ısı yalıtımında kullanılan polistiren 
sert köpük ve levhaların yapıştırılmasında kullanılan yapıştırma harcıdır.

UYGULAMA ALANLARI• Tuğla, gaz beton, brüt beton gibi yüzeylere polistiren sert köpük ve levhaların yapıştırılmasında 

                                 • Mantolama yapılacak yüzeylere levha yapıştırılmasında. 


İletişim: 0216 642 57 15

Ev Modelleri-Ev Fiyatları-Ev Resimleri-Ev Planları


Sizlere 9 şiddetindeki depreme dayanıklı ve 150 sene kullanım süresi sunan çelik evleri takdim ediyoruz...
Çelik yapıların Türkiye'deki gelişen ve rağbet gören pazar payı azımsanamayacak derecededir.Çünkü çeliğin yapısı itibariyle evleriniz sizlere 60 gün içerisinde teslim ediliyor.Hem güçlü bir yapıda hem de estetik bir görüntüde evlere çok kısa bir sürede sahip olabiliyorsunuz.




Konu hakkında daha fazla bilgi ve sorularınız için iletişime geçiniz.
0216 642 57 15

Seramik ve Fayans Yapıştırıcısı Fiyatı

Yapıştırıcı Fiyatları


25 kg seramik ve fayans yapıştırıcı fiyatı 6,25 tl...
Yüksek adet alımlarındaki fiyatlarımız için ise iletişime geçiniz.
0216 642 57 15

http://spotcu.co/urun/seramik-ve-fayans-yapistirici-25-kg_145.aspx?CatId=102

Ev Fiyatları


Konutlarda KDV Zammı

İnşaat sektöründe KDV'nin metrekareye göre değil konut değerine göre alınmasını öngören kararda değişiklik yapıldı. Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Meclis komisyonlarında görüşülmeye başlandı. Alt komisyona gönderilen tasarıda İstanbul'un merkezi bölgelerinde 150 metrekarenin altındaki bir konutun değerine göre yüzde 1 değil yüzde 18 KDV alınması öngörülüyordu. İnşaatçıların tepkisini çeken düzenlemenin değiştirildiği öğrenildi. Uygulama sadece yeni ruhsat alan projeler için geçerli olacak. Ruhsatı alınan ve satışları devam eden projelerde ise metrekaresine göre KDV uygulaması geçerli olacak. İnşaat sektörü temsilcilerinin itirazları sonrasında değişen kararla birlikte projelerde KDV artışından kaynaklanan yüzde 17'lik fiyat artışının da önüne geçilmiş olacak.


Villa Modelleri


Çelik Villa Modelleri

İstediğiniz renkte,istediğiniz modelde eviniz hazır;yapmanız gereken sadece arsanızı göstermek.60 gün içerisinde
evinize yerleşebilirsiniz.Çelik evler sayesinde yapınız hem estetik bir görüntüye sahip olur, hemde depreme karşı  
sizi ve sevdiklerinizi güvende hissettirir.Daha fazla bilgi için www.celikvilla.com yada 216 642 57 15.

Sizin için örnek villa modeli;








Daha fazla model için tıklayınız.

İnşaat Malzemeleri



İnşaat malzemeleri artık tek nokta da!


Aramakta olduğunuz ürünlere ve fiyatlarına hızlı bir şekilde SPOTCU.CO ile ulaşabilirsiniz...
Başlıca ürün grupları olarak;alçıpan,seramik,mantolama bileşenleri,boyalar ve daha fazla ürün yelpazesiyle
spotcu size kolaylık sağlamaktadır...


www.spotcu.co 

Çelik Yapılar ve Türkiye


Türkiye de Çelik Yapılar


Günümüzde, Türkiye’ deki çelik inşaatın toplam inşaat yüzölçümü içindeki payı, yaklaşık olarak %5 civarındadır. Bu oranın büyük bölümünü endüstri yapıları, büyük açıklıklı çatılar ve köprüler oluşturmaktadır. Çok katlı çelik yapı uygulamalar ise yok denecek kadar azdır.
Uygulamadaki bu durum, çoğu kez çelik iskeletli yapıların betonarme iskeletli yapılara göre daha pahalı bir maliyette olmaları ile açıklanmaya çalışılır. Bu gerekçe, sıradan betonarme yapılar için kabul edilebilirse de özellikle depreme dayanıklı olarak projelendirilen ve her bakımdan çok sıkı bir denetim ile projesine uygun olarak inşa edilen betonarme bir yapının da çelik bir yapı kadar maliyetli olduğunu unutmamak gerekir. Ayrıca, taşıyıcı elemanların tasarımında, malzeme olarak salt çelik yerine, çelik-betonarme kompozit (karma) kullanım da olanak dahilindedir. Taşıyıcı sistemler kompozit elemanlar kullanılarak oluşturulduğunda, çelik enkesitlerde ekonomi sağlanabilmekte ve şekil değiştirmelerde büyük ölçüde azalmaktadır. Dolayısıyla, konuya uygun taşıyıcı sistem türü kullanılma koşuluyla, çelik inşaatın pahalı olmasından pek söz edilemez.
Çelik konstrüksiyonun betonarme konstrüksiyona göre gerek zorluğu, gerek proje gerekse imalat ve montaj aşamalarında, çok daha vasıflı teknik eleman gereksinimidir. Sıradan bir mimar, mühendis, usta ve sıradan bir atölye, çelik konstrüksiyon hesabı, imalatı ve montajı yapamaz.
Detaylar www.celikvilla.com 'da

Çelik Villa Yapılar


Çelik Evler


Amerika, Kanada, Avustralya, Almanya, Finlandiya, Japonya gibi ülkelerde çelik kullanım yoğunluğu, ülkemizle kıyaslanamayacak kadar yüksektir.


Almanya'da çok sayıda küçük ve orta boy şirket, çelik taşıyıcılı evleri geliştirmek için çalışmaktadır. Alman Çelik Enformasyon Merkezi, çeliğin konut yapımında kullanımının arttırılması için, çelik konut sistemi ve çelik üreticisi 12 imalatçıyı bir araya getirip, 1999 Kasım ayında Çelik Konut Ortaklığı?nı kurmuştur. Amerika'da da özellikle 1993'den bu yana, konut endüstrisinde çelik kullanımı revaçtadır. Çelik taşıyıcı sistem üreticileri, tedarikçiler ve müteahhitler, bu yeni materyalle ilgili bireysel çabalarını, toplu hareketlere dönüştürerek, standartların belirlenmesinde işbirliği yapmışlardır. Özellikle Japonya gibi deprem bölgelerinde, insanlar kendilerini güvende hissetmek için çelik taşıyıcılı evleri tercih etmektedir.